sequester-sfeerfoto-schaakbord

Financiële problemen?

Als u financiële problemen ervaart binnen uw bedrijf en u zich zorgen maakt over de continuïteit van het bedrijf kom dan eens met ons praten.

Als u zelf de problemen niet meer kunt oplossen, steek dan uw hoofd niet is het zand. Neem het initiatief en bel ons. Helaas weet nog lang niet iedereen ons te vinden.

Puinruimers

Als Sequester’s staan wij bekend als “puinruimer” wij lossen personele, bedrijfsmatige en financiële problemen daadkrachtig op. Wij halen de bezem door de tent, vegen de zaak schoon en elimineren alles wat niet relevant is, dat alles om het rendement te verhogen en winst te optimaliseren.

Sequester’s zijn geen “watjes”.

Het resultaat telt. Sequester zijn niet de types die met “pappen en nathouden “problemen oplossen. Maar met 40 aar ervaring om orde in de chaos scheppen verwacht men ook niet anders van ons.

Zeggen waar het op staat.

Wij permitteren ons te kunnen en durven te zeggen waar het op staat. Dat komt niet altijd even sympathiek over, maar wij komen niet om aardig gevonden te worden……alles draait om het eindresultaat.

Wij worden ingehuurd om orde op zaken te stellen en resultaat te boeken. De onderneming financieel gezond maken of als het niet anders kan gecontroleerd te laten failleren om vervolgens door te starten in een nieuwe rechtsvorm.

Ziek van de zorgen

Wij kennen er genoeg, ondernemers die als er problemen zijn denken dat het wel goed komt. Maar de realiteit is anders. Doormodderen is geen optie. Niet meer helder kunnen denken en badend in het zweet wakker worden omdat de volgende dag weer nieuwe problemen opgelost moeten worden. Niet meer opgewassen zijn tegen de financieel druk, het gezeur van schuldeisers en deurwaarders. Leveranciers die geen goederen meer willen leveren alleen nog maar bij vooruitbetaling. Di maakt ondernemers ziek en de fut gaat eruit.

SCHAKEL ONS IN

Financiële problemen vergen veel energie, en bij een faillissement is iedereen verliezer.

Vraag direct juridische hulp aan

Start typing and press Enter to search